top of page
Search

Готовия продукт

Както си личи от активността на постовете, нямах много време да пиша. От време на време имах голямо желание да споделя, но покрай работата ми, семейството, а и самия строеж не ми остана много време да го направя тук.

Сега обаче, възползвайки се от свободното време покрай празниците и мотивиран допълнително от нов коментар под един от постовете реших да се активизирам и да сподела до къде сме стигнали.

И така, всъщност къщата е почти напълно готова, като в момента остава да се довършат някои дребни неща, да се монтират някои последни мебели и да вземем Акт 16. Ето и малко снимки за да придобиете представа как изглежда готовия продукт спрямо първоначалния проект.


Проект:Готова къща:За да стигнем до тук минахме през доста трудности, имаше проблеми и се разочаровахме се от някои от изпълнителите, които бяхме наели.

В същото време научихме доста, срещнахме се с някои наистина готини хора, други просто за пореден път доказаха че са топ, изживяхме си и хубавите моменти да видим как една смела идея се превърна в реална къща.


В следващите постове ще се опитам да опиша детайли от различните етапи. Ако имате интерес към нещо конкретно пишете коментари под поста.45 views1 comment

Recent Posts

See All
Post: Blog2 Post
bottom of page